Oranje coaching / Personal trainer / Online diëtist

Check de video...


Meest gestelde vragen
null
null
null
Oranje coaching / Personal trainer / Online diëtist / Timo Oranje

Goed dat je deze stap hebt genomen. 

Zodra ik je aanvraag heb doorgenomen, neem ik direct contact met je op.
Tijdens ons gesprek kun je me al je vragen stellen die je hebt, en zal ik je precies uitleggen wat je kunt verwachten van de begeleiding. Mochten we aan het einde van het gesprek allebei een goed gevoel hebben en denken dat ik de juiste coach ben om jou zo goed mogelijk te helpen, dan bespreken we samen de volgende stappen.

Hieronder heb ik alvast een lijst met veelgestelde vragen voor je samengevat. Neem deze even door en noteer eventuele dingen die je wilt bespreken. Zo kunnen we de tijd goed benutten, en spreken we elkaar snel ;)

Ik kijk ernaar uit om al je vragen te beantwoorden en om samen aan jouw Transformatie te werken.

Ik spreek je snel
Met vriendelijke groet,
Timo Oranje

Veel gestelde vragen

Is het een probleem als ik allergisch ben voor bepaalde producten of specifieke dieetvoorkeuren heb?

Geen probleem, we zullen samen een voedingsplan opstellen dat rekening houdt met jouw allergieën, principes en behoeftes
Het beste patroon is tenslotte het patroon dat jij volhoudt. 


Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het trainen?

Het trainingsprogramma zal tijdens persoonlijk overleg afgestemd worden op jouw beschikbare tijd en doelen. We zullen efficiënte trainingen opmaken die passen in jouw schema.


Kan ik nog gewoon blijven eten met mijn partner en gezin?

Er zijn verschillende opties mogelijk wederom op basis van jouw persoonlijke voorkeur, maar we streven naar altijd gezonde, evenwichtige maaltijden die jouw hele gezin kan eten. Aparte maaltijden is zeker niet nodig!
Wat maakt deze coaching beter dan een personal trainer bij mij in de buurt?

Ik heb ruim 15 jaar ervaring in de fitnessindustrie en coach al jarenlang personal trainers. Tevens ben ik ervaringsdeskundige en weet ik dus hoe het is om met vermoeidheid, overgewicht en frustratie te leven en hoe het voelt als je dit verandert! Mijn coaching is een combinatie van jarenlange praktijkervaring, theoretische studie en samenwerking met de beste coaches & atleten in binnen- en buitenland. Hierbij heb je altijd vrijblijvend contact, de mogelijkheid om 1-op-1 videogesprekken in te plannen en wordt het programma constant geüpdatet op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen.


Welke resultaten kan ik verwachten?

Resultaten variëren op basis van startpunt, ervaring en inzet, maar we streven naar unieke en blijvende veranderingen. Doordat het programma is onderverdeeld in 4 fases kunnen we precies reageren op wat de praktijk laat zien en aanpassen waar nodig. Verder is het programma eigenlijk pas klaar als jij bent waar je wil zijn


Zit ik gelijk vast aan een abonnement?

Nee, je zit niet gelijk aan een abonnement vast. Je kunt kiezen tussen verschillende vormen van betaling.

Wat is de prijs van de coaching?

De prijs hangt af van de vorm van coaching die je kiest, maar omdat alles maatwerk is en op jouw persoonlijk zal worden aangepast starten de tarieven bij € 225,- per maand.