DROOGTRAINEN

LEVEL UP 8 WEKEN

Ben je klaar om serieus werk te  maken
van jouw gezondheids- en fitnessdoelen?

Timo Oranje - personal trainer -

VAN OVERGEWICHT NAAR MIJN DROOMLICHAAM

Als iemand die zelf heeft geworsteld met overgewicht, begrijp ik de pijn, onzekerheid en de ontmoediging van het niet zien van resultaten. Ondanks mijn harde trainen en eindeloze diëten zag ik maar geen zichtbaar verschil. Maar ik ben niet bij de pakken neer gaan zitten. Ik heb, net als jij, geleerd door te experimenteren, door te vechten met tegenstrijdige informatie en vage adviezen. En nu, na jaren van proberen en leren, heb ik eindelijk de effectieve aanpak gevonden die werkt. Ik heb gezien hoe mijn eigen leven en dat van mijn klanten compleet veranderd is door de juiste combinatie van beweging en voeding. Geen snelle oplossingen, geen holle beloftes. Alleen bewezen methoden die écht resultaten opleveren. En

Oranje coaching / Personal trainer / Online diëtist

ECHTE MENSEN ECHTE RESULTATEN    

Na 17 jaar actief in de fitnessbranch kan ik jou vertellen WAT er werkt, HOE je dit moet toepassen en WAAROM het voor jou werkt.

null
null
null

Het ideale programma om jouw fitness- en gezondheidsdoelen te behalen

Ik heb al mijn ervaringen en expertise van de afgelopen 17 jaren in het

“program only” gestoken. Met dit programma behaal jij binnen 8 weken resultaat. Je kunt direct met dit programma starten.

DIT IS WAT JE KRIJGT WANNEER JE MEEDOET MET HET “PROGRAM ONLY”

VAN OVERGEWICHT NAAR MIJN

DROOMLICHAAM

Een diepgaand gesprek via Google Meet of Zoom om jouw persoonlijke fitness- en voedingsprogramma door te nemen. Aanpassingen gebaseerd op jouw feedback tijdens de call, zodat alles perfect aansluit bij jouw levensstijl en doelen.

OP MAAT GEMAAKT

TRAININGSPROGRAMMA (8 WEKEN)

Een volledig gepersonaliseerd trainingsplan dat rekening houdt met jouw unieke behoeften en doelstellingen. Inclusief duidelijke video-uitleg voor elke oefening, zodat je met vertrouwen kunt trainen.

VOEDINGSPLAN OP MAAT (8

WEKEN)

Keuze uit een vast eetschema, macrodoelstellingen of een dagelijkse calorieën doelstelling, afhankelijk van wat het beste bij jou past. Ontworpen om je te helpen je doelen te bereiken zonder het gevoel te hebben dat je op dieet bent.

EXCLUSIEVE TOEGANG TOT

ONZE APP (8 WEKEN)

Alle belangrijke data en voortgang op één plek, gemakkelijk bij te houden en te analyseren.

EIND EVALUATIE MOMENT:

Aan het einde van het programma plannen we een evaluatiegesprek waarin we jouw voortgang en resultaten samen beoordelen. We willen dat je de beste resultaten behaalt en zullen je naar beste kunnen ondersteunen.

VAN OVERGEWICHT NAAR MIJN DROOMLICHAAM

 • Je bent een beginner of iemand met enige ervaring in fitness:
  Dit programma is perfect als je net begint met je fitnessreis of al enige basis hebt, maar gestructureerde begeleiding nodig hebt om je doelen te bereiken.
 • Je hebt toegang tot een sportschool of een goed uitgeruste thuisgym: 
  Dit programma vereist gevarieerde fitnessapparatuur zoals gewichten, cardio-training, en specifieke machines. Of je nu lid bent van een sportschool of een thuisgym hebt, belangrijk is dat je de middelen hebt om alle oefeningen uit je trainingsplan uit te voeren, wat cruciaal is voor het bereiken van je doelen.
 • Je hebt specifieke fitness- of gewichtsverliesdoelen:
  Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of gewoon fitter wilt worden, dit programma wordt aangepast aan jouw specifieke doelen.
 • Je kunt zelfstandig werken:
  (Je zoekt een goed samengesteld programma, maar wil dit zelfstandig uitvoeren) Terwijl je van start gaat met het jouw programma, wordt van jou verwacht dat je zelf de motivatie en discipline hebt om het plan te volgen, je trainingen zelfstandig uit te voeren en je aan de voedingsrichtlijnen houdt.
 • Je bent bereid om je voedingsgewoonten aan te passen:
  Een succesvolle transformatie vereist ook aanpassingen in je dieet, waarbij je een voedingsplan volgt dat we samen opstellen op basis

LEVEL UP 8 WEKEN

 • Persoonlijk 1 op 1 Kickstart Call
 • Op maat gemaakt trainingsprogramma (8 weken)
 • Duidelijke video-uitleg voor elke oefening
 • Voedingsplan op maat (8 weken)
 • Keuze uit 3 verschillende voedingsplannen
 • Exclusieve toegang tot onze App (8 weken)
 • Metingen en voortgang
 • Calorieën- en voedings tracker


Éénmalig €97,-

Geen maandelijkse kosten

FAQ

Hieronder komt het uitklapmenu met de meest gestelde vragen