Combineer het beste van
Online coaching & personal training

Herken jij dit?

🔻Bekijk hieronder de video 🔻

Wat krijg je allemaal ?

Lijkt dit je iets?
en wil je meer weten?

Stap 1: Vul de Vragenlijst In

Om te garanderen dat ik de geschikte persoon ben om jou te ondersteunen bij het realiseren van je doelen, is het handig als ik vooraf enige informatie van je ontvang. Aan de hand van je ingevulde vragenlijst, neem ik binnen 48 uur persoonlijk contact met je op.

Stap 2: Samen in Gesprek

Uiteraard wil je eerst duidelijk weten wat je kunt verwachten. Daarom plannen we samen een videogesprek in. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen en laat ik je precies zien hoe het programma werkt en hoe ik je ga helpen unieke resultaten te behalen.

Stap 3: Start je Programma

Als we na ons gesprek beiden overtuigd zijn dat we een goede match zijn, start ik met het samenstellen van je programma. Binnen 24 uur krijg je toegang tot je persoonlijke coachingsomgeving, en dan kunnen we aan de slag!

Wat zeggen anderen over mij?

Desiree Viergever
Desiree Viergever⭐⭐⭐⭐⭐
Lees verder
Door het afvaltraject met Timo heb ik meer behaald dan alleen vetverlies. Ik heb ook kennis en inzicht verkregen in mezelf en hoe mijn lichaam werkt gedurende zo'n proces. Wat ik prettig vind, is dat hij je meeneemt in zijn gedachtegang van het 'waarom'. Ik train en eet nu met meer focus. Ondanks dat een afvaltraject niet altijd makkelijk is, zorgde de contactmomenten met Timo ervoor dat ik gemotiveerd bleef om door te zetten.
Ruud Rotteveel⭐⭐⭐⭐⭐
Lees verder
Timo heeft mij geleerd hoe ik vet kan verliezen, terwijl ik mijn spieren kan behouden of zelfs op kan bouwen. Met zijn hulp ben ik wat kilo’s kwijtgeraakt, terwijl mijn spiermassa is toegenomen. Ik ben blij als ik naar mezelf in de spiegel kijk, want mijn spieren zijn nu beter zichtbaar. Ook mijn buikspieren zie je nu beter. Tijdens de coaching hebben we ons niet alleen gericht op het trainen, maar ook op voeding en leefstijl. Het belangrijkste wat hij mij geleerd heeft is om meer aandacht te hebben voor ontspanning en herstel. Stapje voor stapje progressie boeken en kijken naar het gemiddelde resultaat over een aantal weken i.p.v. kijken naar je prestaties of resultaat op slechts één dag.
Santino Verbeek
Santino Verbeek⭐⭐⭐⭐⭐
Lees verder

Echt een totaal plaatje.


Ik zou het iedereen willen aanraden. Gedurende mijn topsport carrière ben ik altijd erg kritisch geweest op trainers en ik was niet van plan om zomaar met iemand te gaan samenwerken. Na mijn eerste contact met Timo had ik direct het gevoel dat ik met een professional sprak. De manier hoe de coaching in elkaar zit heeft voor mij echt in verschil gemaakt in mijn resultaten. Ik zou het iedereen willen aanraden.
Esther Schouten
Esther Schouten⭐⭐⭐⭐⭐
Lees verder

Ik kijk nu heel anders naar training en voeding.


Ik ben altijd op zoek naar de beste mensen om mijn team te versterken. De tactiek van het programma zorgt ervoor dat alles comfortabel verloopt. Ik ben sterker tijdens mijn training, mijn slaapkwaliteit is beter en de afname in mijn gewicht was nog nooit zo makkelijk. Daarnaast is het contact erg fijn en weet ik precies wat ik moet doen om vooruit te blijven gaan
Cindy Rinkel
Cindy Rinkel⭐⭐⭐⭐⭐
Lees verder
Ik ben in totaal 15 kg Kwijt en voel mij energieker dan ooit! De coaching is erg professioneel en het heeft mij heel veel inzichten gegeven. Ik heb erg veel geleerd op het gebied van voeding en krachttraining en ik weet nu hoe ik mijn resultaat zelfstandig kan blijven vasthouden!
Jerry van Dommelen
Jerry van Dommelen⭐⭐⭐⭐⭐
Lees verder
Na jaren lang zelfstandig trainen wilde ik mezelf echt eens testen. Ik had altijd mijn twijfels bij online coaching, maar na het eerste gesprek met Timo was ik erg onder de indruk. Het programma was erg duidelijk en goed te combineren met mijn werk, alles wordt goed uitgelegd en het contact is zeer professioneel. Ik ben in 12 weken 8 kg kwijt geraakt, en ik heb veel meer kennis over voeding en training.
Desiree Viergever
Desiree Viergever ⭐⭐⭐⭐⭐
Lees verder
Door de online coaching met Timo heb ik meer behaald dan alleen vetverlies. Ook heb ik kennis en inzicht verkregen in mezelf en hoe mijn lichaam werkt gedurende zo'n proces. Wat ik prettig vind, is dat hij je meeneemt in zijn gedachtegang van het 'waarom'. Ik train en eet nu met meer focus en behaal hierdoor veel meer resultaat. Ondanks dat het niet altijd makkelijk is, zorgde de contactmomenten met Timo ervoor dat ik gemotiveerd bleef om door te zetten.
Vorige
Volgende

Esther van Maaren
Esther van Maaren
3 Juli 2024
Timo zorgt er voor dat je het beste uit jezelf haalt. D.m.v. zijn coaching ontzettend veel geleerd over voeding, training en mindset. -18 kilo en veel meer energie, een resultaat waar ik trots op ben en wat zonder hem niet was gelukt. Kan het iedereen aanraden!
jerryVD1995
jerryVD1995
24 Juni 2024
Ik heb veel resultaten geboekt onder begeleiding van Timo. Hij heeft een fijne manier van coachen en een methode die goed werkt.
Sanne Hartvelt
Sanne Hartvelt
23 Juni 2024
Timo is een trainer die het stuk 'personal' ook echt persoonlijk maakt. Met al zijn ervaring en kennis wil hij jou de handvaten geven om zelf een nieuwe levenstijl te ontwikkelen. Personal training bij Timo is voor mij dan ook echt een investering geweest in mijzelf! Door Timo heb ik niet alleen mijn lichamelijke klachten en shape weten te verbeteren maar ook mijn mindset!
Annet Pruntel-Van der Gracht
Annet Pruntel-Van der Gracht
20 Juni 2024
Timo heeft mij geholpen om van mijn 'dieet' mindset af te komen. Trainen bij Timo is niet alleen maar trainen; het is het totale plaatje wat hij aanpakt. Zowel voeding, training als mindset. Ik heb hierdoor veel meer inzicht gekregen in wat goed is voor mij en mijn lichaam. Hierdoor zit ik beter in mijn vel dan ooit. Ik ben heel blij dat ik het coaching programma bij Timo heb gevolgd, ik heb echt heel veel van hem geleerd. Ik ben trots op wie ik nu ben en Timo is echt een aanrader op het gebied van Personal Trainer. Dus wil je weer in shape komen bel Timo!!
Lydia Schouten
Lydia Schouten
19 Juni 2024
Trainen bij Timo is niet te vergelijken met zomaar een sportschool. Timo heeft verstand van zaken en veel ervaring, hij geeft een totaalplan met adviezen over voeding en mentale tips. Hij weet je aan te sporen om net dat stapje extra te zetten in een ontspannen sfeer. Heel fijn dat ik door de trainingen geen knieklachten meer heb. Ik heb heel veel geleerd over krachtsport en voeding. Trainen bij Timo is een absolute aanrader.
Evelien Mulder
Evelien Mulder
19 Juni 2024
De afgelopen jaren ben ik zelf al heel veel bezig geweest met voeding en sport. Op een gegeven moment kwam ik op een punt dat ik graag wilde kijken of ik verder kon komen als ik mijn training en voeding specifieker zou aanpassen.Via insta ben ik bij Timo terecht gekomen en met behulp van zijn coaching lukte het om echt stappen vooruit te zetten. Veel energie tijdens de training door voeding maar ook sterker door een goed krachtschema. Ik doe fanatiek aan kickboksen dus alles was daar dan ook op afgestemd. Zeer tevreden, ik volg zijn coaching nog steeds.
Renco van de Kreeke
Renco van de Kreeke
19 Juni 2024
Vanaf januari 4 maanden onder begeleiding van Timo getraind. Door de opbouwende kritiek en positieve feedback van Timo heb ik de resultaten behaald die ik voor ogen had. En door de ervaring die hij bezit, heb ik ook nog een hoop bij kunnen leren. Ik kan het je zeker aanraden om met hem als coach aan de slag te gaan, en ik ga in de toekomst zeker weer een beroep op hem doen en nog verder groeien :)
Ralph Keijzer
Ralph Keijzer
18 Juni 2024
Timo is een echte professional in zijn vak, erg kundig, motiverend, positief, zeer betrokken en helpt je zowel op het mentale als fysieke vlak een mooier persoon te Maken. Dus zoek je een kundige en motiverende personal trainer waarbij je ook snel effect kan zien, dan heb je aan Timo echt een hele goeie!
Ricky Janssen
Ricky Janssen
18 Juni 2024
Ik heb een paar maanden intensief getraind bij Timo. De no nonsens benadering beviel mij erg goed. Als je doet wat er gezegd wordt dan krijg je het resultaat wat je wilt. De tips en de andere manier van trainen gebruik ik nog dagelijks. Dus wil je resultaat en wil je er iets voor doen dan is Timo de juiste coach!
Vienna Wijdenes
Vienna Wijdenes
18 Juni 2024
Super fijne begeleiding gehad van Timo met super snel zichtbaar resultaat. Hij kijkt niet alleen maar het stukje sport en voeding. Maar hele leefstijl gewoonten worden meegenomen in het proces. Heb er erg veel van geleerd en stukjes “onzekerheid” overwonnen bij verschillende situaties.

Level up – Hybride coaching

(maandelijks opzegbaar)

€ 350,- per maand

Veelgestelde Vragen

Ik wil jou leren kennen, je doelen begrijpen, wat je uit de coaching wilt halen, waar je mee worstelt en nog veel meer. Eigenlijk wil ik alles over jou weten om te begrijpen waar je hulp bij nodig hebt en wat ik voor jou kan doen. Verder gaan we praten over de coaching, wat je kunt verwachten, wat de coaching inhoudt en alles wat relevant is voor jouw coachingstraject. Bovendien wil ik voorkomen dat mensen zich aanmelden die geen baat kunnen hebben bij deze vorm van fitness coaching.

Ik streef ernaar de beste resultaten te leveren voor mijn klanten, en hoe dit precies werkt, ga je niet begrijpen zonder eerst een persoonlijk gesprek te hebben. Er is geen verplichting om je aan te melden na het consult, dit is gewoon de manier waarop ik graag/wil werken om klanten te beoordelen.

De tarieven van het Hybride programma beginnen vanaf 350,- euro per maand. Gedurende het consult wordt de meest passende vorm van coaching voor jouw doelen en situatie bepaald. Betalingen verlopen maandelijks via automatische incasso.

De duur van het programma is volledig afhankelijk van jouw individuele behoeften en doelen. De samenwerking kan zo lang duren als jij dit wenst, zolang je blijft streven naar je doelen, zal ik je blijven ondersteunen. De minimale duur van een programma is 12 weken. Na deze periode is de coaching maandelijks opzegbaar, zodat je flexibiliteit hebt in het voortzetten van je traject.


 

Absoluut. Onze begeleiding op het gebied van voeding is een essentieel onderdeel van ons coachingstraject, waarbij we juist heel veel aandacht besteden aan dit aspect. We gaan veel verder dan de standaard adviezen en bieden een diepgaande benadering die gebaseerd is op onze unieke kijk op het eetpatroon en jarenlange praktijkervaring. Naast het opstellen van gepersonaliseerde voedingsplannen, het aanleren van gezonde eetgewoonten, en het verstrekken van voedingsadvies afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen, streven we ernaar om een diep begrip van voeding te bevorderen en praktische strategieën aan te reiken die je helpen je doelen te bereiken. Deze focus op voeding is een van onze specialiteiten en maakt ons anders dan andere coaches.

Hyrbide fitness coaching is niet voor iedereen geschikt, vooral als je nog helemaal geen ervaring hebt met fitness en krachttraining, geen basis kennis hebt van gezonde voeding, calorieën en macronutriënten, of als je kampt met ernstige chronische pijnklachten en/of blessures. Echter, we werken met iedereen die serieus is over het maken van een verandering. Het belangrijkste is dat je weet wat je wilt, bereid bent om hard te werken en inspanning te leveren, toegewijd bent om te leren en echt klaar bent om jezelf te transformeren.